Over ons

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring in de tweewielerbranche opgebouwd. Al die tijd hebben wij fietsen voor groot en klein, e-bikes, steps, rollators, scooters, brommers, helmen, fietsonderdelen, fietstassen, scooteronderdelen en bromfietsonderdelen verkocht. Daarnaast hebben wij 2 webwinkels. En ons assortiment is geen standaard assortiment; wij zijn continue op zoek naar nieuwe innovatieve producten, die wij vanuit officieel dealerschap verkopen. Wees welkom op onze websites!

UNDER CONSTRUCTION Onderdelen voor tweewielers kun je makkelijk op www.blijderijders.nl kopen; wij hebben een ruim assortiment kleine of grotere onderdelen voor alle soorten tweewielers. Ook hebben wij de nodige accessoires voor tweewielers op voorraad. Je kan je tweewieler prima zelf onderhouden zolang je over de juiste onderdelen, onderhoudsmaterialen en het juiste gereedschap beschikt. Ook zijn wij in staat om passend advies te geven wanneer je hierom vraagt.

Op www.dekadowinkel.nl bieden wij een uitgebreide collectie speelgoed, miniatuur auto’s en fan shop artikelen aan van grote (inter)nationale voetbalclubs aan. Ook vind je een verscheidenheid aan artikelen om je vrije tijd op een ontspannen en veilige manier door te komen.